Recenze na dětské sandály
Dětské sandály podle zkušeností ostatních.
Nejoblíbenější výrobci
Dětské sandály podle nejoblíbenějších výrobců.
Velikost odpovídá popisu, sedí dobře, vypadají kvalitně. S touto značkou zatím zkušenosti nemáme, takže ještě uvidíme jak sedí při delším nošení. Jsou trochu těžší než jsem čekala
Dobře padnoucí, dítě si dokáže samo nazout, barva je pro holčičku úžasný bonus
Sandále pro dceru, koupili jsme větší, jde přitáhnout zipy takže to vůbec nevadí, dcera je nadšená, už v nich chodí doma.
Pohodlné sandály.
Krásné kvalitní sandálky
Sandály jsou kvalitně zpracované, ale reálně musí jsou díky pevné patě o číslo menší.
pekne a levne sandalky, lehounke, nikde nedrou a netlaci, jsou super do vody i na bezne chozeni. Vyhoda je, ze dite muze chodit bosky a se spinavyma nohama se obout a boty se pak daji lehce umyt vodou a mydlem. Vrele doporucuji
Kvalitní dětské botky ,které dobře sedí na nohou,výhodou je pásek u paty a možnost pohodlného uzavření obuvi,čímž má obuv dobrou stabilitu.Obuv je měkká,ohebná a pohodlná ,zároveň má krásný design,který děti ocení .Obuv nám padla do oka a je vhodná jak na denní nošení ,tak třeba na hřiště .Cena odpovídá kvalitě .
Lehké, sedí perfektně
Úžasné sandálky , dcera je má ve škole jako přezůvky , tam je nosí nejčastěji , ortopedická stélka . Pro dcerku to nejlepší . Velká spokojenost .
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »