Recenze na dětské sandály
Dětské sandály podle zkušeností ostatních.
Nejoblíbenější výrobci
Dětské sandály podle nejoblíbenějších výrobců.
Doporučuji
Měkké, lehké
Měkké, lehké, dobře drží na noze, ale jsou poměrně uzavřené, tak se v nich ve větším teple nožka dost potí
Hezké, ale těžké a neohebné
Možná na krátké nošení k vodě, hezky ohebné, ale na delší nošení by guma asi drela
As usually, it was never disappointing to get the product from Pegres. A beautiful piece. The toe box is super wide and allow a lot of space for the growing feet. The shoes are flexible too. My son who just learn to walk enjoys wearing it. Recommended!
Hezká barva
Kvalitní pěkné botičky,pěkně v nich drží nožička,obuv je pevná,pomocí suchých zipů se dobře obouvá a nastaví.Svršek se dobře čistí.
Kupujeme tyto sandále už podruhé nebo potřetí. Stejně tak i tenisky. Dcera má užší nohu, tak byl problém najít sandále které by ji kolem kotníku "nelitaly". Tyhle sedí když se utáhnou skoro nadoraz. Podrážka je pružná, takže to je plus. Např. Sportisimo má boty strašně tvrdé a neohebné.
Jediná malá chybička, že tentokrát nám sandálky přišly a jedna bota má trochu jiný tvar špičky, užší, než ta druhá, naštěstí dceři palec vyšel ještě hezky k bočnímu kraji a nepřesahuje. Ale u někoho, kdo má trochu širší nohu (prsty více do šířky), už by to mohl být problém a boty by byly na reklamaci.
šikovné dětské botičky nejen do vody, ale i pro horké dny, super
dobré dětské sandály za dobrou cenu
Doporucuji zvolit o cislo vetsi velikost.
Doporučuji.
Bohužel prodejce uvádí nepřesné informace. Tyto botky jsou kompromis, takže jsou vhodné pro střední až široké nožky. Vnitřní prostor obuvi u čísla 24 je 157 cm. 150 cm, jak uvádí prodejce, má velikost 23.
Sandálky jsou měkké, synek nemá nikde otlačenou nožičku. Má úzkou... Je tam moře místa, ale na boso mu nožička "neplave".
Zobrazuji 21 - 40 ze 500 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Další »